Jajca

JAJČKA JAPONSKIH PREPELIC



Jajca Japonskih prepelic imajo določene zdravilne učinke, ki ne pomagajo le bolnim, temveč izboljšujejo splošno počutje sicer zdravih ljudi. Pomlajujejo organizem, so primerna hrana za otroke, rekonvalescente in diabetike. To so v novejšem času dokazale raziskave Japonskih in sovjetskih strokovnjakov. Medicina priznava, da jajca Japonskih prepelic prepričujejo, lajšajo ali pa zdravijo več kot dvajset bolezni. Japonski znanstveniki so ugotovili presenetljivo dobre rezultate pri zdravljenju z jajci Japonske prepelice za naslednje bolezni: arterioskleroza, sladkorna bolezen, migrena, bronhialna astma, čir na želodcu in dvanajsterniku, tuberkuloza, slabokrvnost, hipetonija, stenokardija, kronični bolicistitis in zvišani holesterol. Zelo dobro se je kura z jajci Japonskih prepelic obnesla pri zdravljenju telesne nerazvitosti otrok, prav tako jih dodajamo jedem za zvišanje hranilne vrednosti.

Prepeličje jajce vsebuje glede na kokošje naslednje količine snovi: 5x več fosforja, 7x več železa, 6x več vitamina B1 in 15x več vitamina B2. V jajcu Japonske prepelice so biološko aktivne snovi tako imenovani stimulatorji zdravja. Vsebujejo za človeški organizem neobhodno potrebne aminokisline: metionin; ki uravnava količino holesterola v krvi, fenilalanin, ki igra vezno vlogo v delovanju živčevja, ter triptofan in leucin.
Jajca jemo zjutraj na prazen želodec in sicer surova. Jajca lahko uživamo skupaj s predpisanimi zdravili, razen v primeru, če zdravnik prepove uživanje beljakovin.

Uporabljajo se tudi pri regeneraciji krvi, jeter, ledvic, želodca in možganov. Na trgu ni bolj učinkovitega zdravila od snovi, ki so v prepeličjih jajcih in mesu.

Poleg že naštetih koristi in zdravilnosti za navedene organe je treba poudariti izjemen učinek PREPELIČJIH JAJC IN MESA:

a) za pravilen razvoj otroka (plod v materinem telesu)
b) za diabetike
c) za okrevance
Č) za okrevanje v po operativnem obdobju
d) za športnike težjih panog, ki morajo v kratkem času regenerirati in dopolniti zalogo mišičnega tkiva.

Vrsta bolezni:
Število jajc:
Povišan krvni pritisk
120 prepeličjih jajc v 30 dneh
Čir na želodcu
120 prepeličjih jajc v 30 dneh
Arterioskleroza
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Sladkorna bolezen
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Bronhialna astma
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Tuberkuloza
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Malokrvnost
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Infarkt
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Holesterol
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Neredna prebava
120 prepeličjih jajc v 30 dneh
Polepšanje tena
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Pomlajševanje organizma
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Krepitev spomina
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Živžna razrvanost
240 prepeličjih jajc v 60 dneh
Obnovitev celotnega organizma
1200 prepeličjih jajc v 120 dneh
Krepitev spolne moči
150 prepeličjih jajc + sladkan kostanjev med
Migrena
240 prepeličjih jajc v 60 dneh

Pri vseh navedenih boleznih jemo sveža (presna) jajca. Uživamo jih samo zjutraj na tešče s sokom, kakavom ali mlekom. Prve tri dni jemo po tri jajca na dan, kasneje pa po pet, kar pomeni, da kura s 120 jajci traja 25 dni, kura z 240 jajci pa 49 dni. Otrokom, ki so mlajši od 10 let, dajemo po štiri jajca na dan, mlajšim od 3 let pa po dve jajci. Prepeličja jajca hranimo v zaprtih škatlah v hladilniku pri temperaturi +1 do -4 stopinjah celzija. Tako hranjena jajca so surova uporabna 60 dni. Uporabljamo pa tudi starejša jajca, le da jih skuhamo ali spečemo.


Dvajset Prepeličjih jajc v paketu 250mm x 100mm x 40mm cena 3,50€

Petdeset Prepeličjih jajc v paketu 225mm x 150mm x 60mm cena 8,00€

Vložena kuhana Prepeličja jajca v kisu s čebulo in poprom v velikem kozarcu 700g 150mm x fi 85mm cena 10,00€